• Formation Fleurs en Sucre
  • Formation Fleurs en Sucre
  • Formation Fleurs en Sucre
  • Formation Fleurs en Sucre
  • Formation Fleurs en Sucre
  • Formation Fleurs en Sucre
  • Formation Fleurs en Sucre

Duration: 16h (2d)  -  Price: 460€  -  Level: all levels  -  Maximum number of participants: 6
Instructor: Galina Duverne  -  Type: leisure workshop


Prerequisites

None


Program

During this training you will make the following types of flowers:

  • Open peony
  • Orchid
  • Rose
  • Eucalyptus branch

We will make together at the beginning of the course a unique flower paste (made by us). It allows the flowers to stay flexible and look real! You will leave with your creations and the dough recipe.

We also work with cutters developed by Gateaux sur Mesure which are replicas of real petals. You will be able to buy the models on site if you wish with a preferential rate.


Information

6 students maximum

Courses exclusively done by Galina Duverne

Large workspace (1.60m)

The course is in French but the teacher also gives the course in English in case of a non-French speaking student.

The number of students is limited to 6 people so that the teacher is available to advance each student individually.

A Course Certificate will be given to you at the end of the course.

All materials are loaned for the duration of the course. Raw materials and supplies are included in the price. Lunch is not included.

Each intern is required to clean up their work plan, equipment and tools.
The last half hour of each day is devoted to cleaning the laboratory.


Next sessions

  • From 14/10/24 to 15/10/24 from 8H30 to 17H00 (Paris) (460€) Register

To be notified when we will add new sessions of this course type, click here.


Photos of this course*

Formation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en SucreFormation Fleurs en Sucre

* The photos are not contractual, the models are likely to change at each course.