• Cake Design Decouverte

Duration: 6h  -  Price: 180€  -  Level: all levels  -  Maximum number of participants: 6
Instructor: Galina Duverne  -  Type: leisure workshop


Program

Les techniques abordées lors de cet atelier sont les suivantes:

  • Conseils sur le choix de la pâte à sucre, de la garniture, de la génoise et des crèmes ou des ganaches à utiliser pour le lissage.
  • Garnir le gâteau et le mettre à niveau (pour qu'il soit parfaitement droit).
  • Apprendre à lisser un gâteau de façon professionnelle.
  • Techniques pour recouvrir un gâteau de forme ronde sans plis en évitant les craquelures.
  • Présentation des outils.
  • Comment donner de la brillance ou enlever des traces (de colorants par exemple) sur la pâte à sucre.
  • Réalisation d'un noeud en gum paste ou un effet matelassé.

Information

6 students maximum

Courses exclusively done by Galina Duverne

Large workspace (1.60m)

The number of students is limited to 6 people so that the teacher is available to advance each student individually.

A Course Certificate will be given to you at the end of the course.

All materials are loaned for the duration of the course. Raw materials and supplies are included in the price. Lunch is not included.

Each intern is required to clean up their work plan, equipment and tools.
The last half hour is spent cleaning the laboratory.


Next sessions

To be notified when we will add new sessions of this course type, click here.


Photos of this course*

Cake Design DecouverteDécouverte de la pâte à sucreDécouverte de la pâte à sucreCake Design DecouverteIMG 20190109 134130Cake Design DécouverteCake Design DécouverteCake Design Découverte20151127 152516Atelier Pièce Montée débutantAtelier Niveau Confirmé

* The photos are not contractual, the models are likely to change at each course.